w

Cacaonibs

De kern van de cacaoboon: Cacaonibs
Cacaonibs vormen het essentiële binnenste van elke cacaoboon. Nadat de volledige bonen zijn geroosterd, worden ze voorzichtig in kleine stukjes gebroken. Na zorgvuldige selectie worden alle schilletjes verwijderd, waardoor een puur en smaakvol ingrediënt overblijft: Callebaut®'s cacao nibs. Met hun intense geroosterde cacaosmaak en knapperige textuur zijn deze nibs een geweldige toevoeging om textuur te geven aan uw desserts en hartige gerechten.

Strooi ze rijkelijk over vers gedompelde of omhulde lekkernijen voor een extra diepgaande cacaokick. Als u uw karamel trekt met fijn gemalen cacaonibs, krijgt u een verrukkelijke noga met een unieke twist. Mix ze in uw chocolade-noot pralinemix of gianduja voor extra smaak en een verrassende textuur.

Nibs kunnen ook gebakken worden in broodjes, koekjes of cakes, of simpelweg over desserts, ijs en drankjes gestrooid worden voor een heerlijke en knapperige toevoeging die meteen geserveerd kan worden.

Let op, onze chefs adviseren om cacaonibs niet te mengen met een romige basis of ganaches, omdat ze vocht kunnen absorberen en zacht kunnen worden.
Inloggen

Specificaties


Artikelnummer 9192352
Merk Callebaut
EAN Code 5410522250459
Leveranciersnummer NIBS-S502-X47

Allergenen


Ingrediënten


Verpakking 1


Voedingswaarde