Ontdek de chocolatier in jezelf

Wil je graag aan de slag met het creëren van je eigen chocoladewerk? Weet je niet waar je moet beginnen? Met Chocolade Compleet bieden wij je de mogelijkheid om stap voor stap de échte chocoladekunstenaar in jezelf naar boven te halen. Zodat ook de échte chocoladeliefhebbers omlopen voor het aanbod bij jou in de winkel. 


Ontdek de veelzijdigheid van het maken van unieke bonbons, ontwikkel een origineel chocoladebrood of verwerk verrassende chocolade in patisserie. Je ontwikkelt een eigen signatuur, dé basis om je te onderscheiden ten opzichte van andere bakkers. 

De beste grondstoffen om de lekkerste creaties te maken.

De mooiste verpakkingen voor jouw assortiment.

Handige gereedschappen en onmisbare machines.

Van basiscursus tot thema masterclass.

Liefde voor iedereen!

Chocolade is er voor iedereen, chocolade is er altijd!

Valentijnsdag staat net als ieder jaar in teken van de liefde, voor een geheime liefde, je partner of je oma. Maar dit jaar zetten we de liefde voor iedereen centraal. Liefde voelen en uiten kan namelijk voor iedereen. Consumenten zijn op zoek naar mogelijkheden om hun familie, vrienden en collega’s te laten weten dat er aan hen gedacht wordt. Daar kun jij met Valentijnsdag eenvoudig en snel op inspelen.


Wil jij aan de slag met liefde voor iedereen?

Chocolade Compleet biedt je alle benodigdheden om dit jaar te gaan voor liefde voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe chocolade-bonbondoosje gevuld met truffels. Chocoladechef Ton Jongejan heeft diverse truffelrecepten gecreëerd die perfect passen in een gepoedercoate bonbondoosje. 


Originele chocoladerepen creëren is nu ook gemakkelijker gemaakt door de GK-doosjes van Beko Verpakkingen, spuit hier direct je chocolade in en ga los met de decoraties van Mona Lisa of ‘schrijf’ met een cornetje een persoonlijke boodschap namens je klant. Lolly’s doen het ook erg goed in tijden van liefde, ze zijn gemakkelijk te presenteren in de lolliehouder en apart te verpakken in een blokzakje (of los uit de hand!). 

Chocolade Compleet Valentijn

Bronze Metallic ChocRocks

Mona Lisa

9132042

GK-07A Letterd.holwand zwart u

Beko Verpakkingen

9137644

Golfds wit 20,5x15x2,8brievenb

Beko Verpakkingen

9137572

Truffelkogels melk chocolade

Mona Lisa

9129898

Chocovorm lippen 42x21,5x15

Beko Techniek

9137960

Bonbonneriekussen chesterfield

Beko Techniek

9138014


Laat je inspireren en ga zelf aan de slag! 


Zeg het met chocolade! Ontdek deze leuke repen. 

Ga aan de slag met de lekkerste chocolade, brood en patisserie recepten.
Laat je inspireren door de chocoladecreaties van collega's. 

Krijg stap voor stap alle technieken onder de knie.